Viihtyisää pihaelämää Kevätmessuilla

ViihtyisäPiha esitteli Helsingin Kevätmessuilla vuonna 2015 rennon oleskelupihan, joka oli toteutettu helppohoitoisilla materiaaleilla.

Nyt omallakin pihalla voi nauttia kylpytason laadusta, sillä nouseva wellness trendi tuo terveysvaikutteiset toiminnot myös Suomeen. Porealtaiden kuningas Jacuzzi on alun perin suunniteltu nimenomaan terveyskylpyaltaaksi. Hierovien toimintojen lisäksi, ei voi väheksyä ulkona oleskelun rentouttavaa vaikutusta. Ympärivuotiseen käyttöön suunnitelluilla tuotteilla, jopa talvikäyttö onnistuu. Kun kylpemiseen yhdistää vielä suomalaisille niin rakkaan pihasaunan, on nautinto valmis!

Nykyään stailaaminen ei ole enää sisätilojen yksinoikeus, vaan pihakin saa olla viihtyisä ja se jatkaa luontevasti sisätilojen ilmettä. Markkinoille tulee jatkuvasti uusia tuotteita, jotka soveltuvat myös ulkokäyttöön. Kun kiinnittää huomiota pihan tärkeisiin kohtiin, saa pienilläkin panostuksilla viimeistellyn pihan.

Kesäkokkailu on saanut miehetkin innostumaan ruuanlaitosta. Ja eiväthän miehet olisi miehiä, jos jonkinlaista kilpavarustelua ei olisi laitteissa havaittavissa, sillä grillaushan on välinelaji. Viihtyisällä pihalla ruokaa valmistetaan niin puulla, hiilillä kuin kaasullakin. Ruuanlaiton lisäksi miehet on saatu innostumaan myös yrttien kasvatuksesta. Tämä trendi onkin lisännyt kasvatusalustojen tuotekehitystä huimasti. Nyt yrttikasvatus onnistuu ympärivuotisesti ja samalla saadaan talvikotiinkin ”hyötyvihreyttä”.

Kun valitsee helppohoitoisia pintamateriaaleja, jää aikaa itselle ja ystäville. Enää pihalla ei pelkästään kitketä kukkapenkkejä ja leikata ruohoa, vaan siellä myös istahdetaan hyvällä omalla tunnolla hetkeksi nauttimaan!

Kohteen tiedot

Piha oli esillä Helsingin Kevätmessuilla 26.-29.3.2015
Suunnittelu: ViihtyisäPiha tiimi
Toteutus: ViihtyisäPiha yritysverkosto