Piha- ja vihersuunnittelu Villa Garden

Piha- ja vihersuunnittelu Villa Garden on perustettu v. 2002. Päätoimiala on pihasuunnittelu yksityisasiakkaille ja kohderyhminä omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen pihat. Suunnittelutyö on monipuolista ulkotilojen suunnittelua, kattaen myös kokonaisvaltaisen arkkitehtuurisen näkökulman niin ympäröiviä rakennuksia kuin luontoakin kunnioittaen. Suunnittelija-yrittäjä Heidi Hannuksen yli 20 vuotinen suunnittelukokemus, pitää sisällään hyvin monenlaista suunnittelua, mitä erikoisempia kohteita ja useita palkittuja pihoja, joita olet voinut nähdä julkaistuna valtakunnallisessa mediassakin. Jokainen suunnittelutyö tehdään asiakkaan toiveita kuunnellen ja kunnioittaen, huomioiden tontin ja ympäröivän luonnon mahdollisuudet ja rajoitukset.

Pihasuunnittelupalvelua saa monen eri tasoisena ja räätälöitynä vaikka vain osapiha-alueelle. Konsultointi, käsin tehdyt pihaluonnokset sekä tietokoneella tehdyt pihasuunnitelmatyöt, ovat kaikki suunniteltu ammattitaitoisesti ja niistä piha on helppo toteuttaa joko itse tai antaa se piharakentajan tehtäväksi. Villa Garden kiertelee myös alan messuilla esitelmöimässä pihasuunnittelusta ja ajankohtaisista asioista pihalla ja puutarhassa. Tuotejälleenmyyntinä yrityksellä, on laadukkaita koti- ja ulkomaisia tuotteita, jotka kestävät Suomen olosuhteissa kesästä talveen vuosikausiksi eteenpäin. Yrityksen yhteistyöverkosto on kattava ja palvelut pelaavat kaikenkattavasti ja laajasti läpi Suomen.

Yrityksen tuotteet ja palvelut:

  • Pihasuunnittelua ja design-palvelua (Koko Suomi)

    Piha-arkkitehtuuria kokonaisvaltaisesti. Villa Garden tiimeineen ympäri Suomen, palvelee sinua tai yritystäsi piha-asioissa kokonaisvaltaisesti. Read More →

    Pihasuunnittelua ja design-palvelua (Koko Suomi)