Myyntipalvelu Esa Haverinen tmi

Myyntipalvelu Esa Haverinen on korkealuokkaisesta puutavarasta pihapiirin rakennuksia sekä säilytyslaatikoita valmistava yritys Kuhmosta. Pihapiirin rakennukset ovat pihavarastoja, varasto-ulkokäymälöitä sekä ulkokäymälöitä. Sisä- ja ulkokäyttöön suunnitellut säilytyslaatikot valmistetaan lämpökäsitellystä puusta.

Kaikki tuotteet toimitetaan puuvalmiina, helposti itse pystytettävinä elementteinä. Mukana ovat havainnolliset pystytysohjeet ja tarvittavat kiinnitystarvikkeet. Tuotteiden raaka-aineena on käytetty mäntyä ja kuusta.

Myyntipalvelu Esa Haverinen on osa ViihtyisäPiha-verkostoa. Laadun takeena on vuodesta 1992 jatkunut puualan yrittäjäkokemus. Valmistuksessa huomioidaan kestävän kehityksen periaatteet.

 

Yrityksen tuotteet ja palvelut:

 • Käymälä

  Tyylikäs, laadukas ja viimeistelty Käymälä on elementtirakenteinen, erinomaisesti suomalaiseen pihaan ja maisemaan sopiva ulkokäymälä. Read More →

  Käymälä
 • Pihavarasto-Käymälä

  Pihavarasto-Käymälä on juuri oikea valinta, kun haluat yhdistää tyylillä pihasi hyötyrakennukset. Read More →

  Pihavarasto-Käymälä
 • Pihavarasto

  Myyntipalvelu Esa Haverisen valmistama pihavarasto toimii mainiosti pihasi yleisvarastona. Elementtirakenteinen, pupettikattoinen rakennus sopii niin perinteiseen kuin moderniinkin pihaan. Read More →

  Pihavarasto