Lucia Lasipaviljonki (Savon Lasituote Oy)

Savon Lasituote Oy on monipuolinen täyden palvelun lasiliike, joka tarjoaa asiakkaille kattavaa lasituspalvelua yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Kolmisen vuotta sitten Kari-Matti Ruhanen sai saunassa idean uudenlaisesta lasipaviljongista, jonka hän luonnosteli löylyjen jälkeen ruutupaperille. Sen muoto oli hyvin pitkälti sama kuin tänään myynnissä olevan Lucia lasipaviljongin®. Puurunko vaihtui metalliksi, kun piti ottaa huomioon paviljonkien kuljetus ja kestävyys. Paviljongin kattorakenteessa Kari-Matti hyödynsi autojen tuulilasitekniikkaa. Lasipaviljongissa kaikki seinälasit aukeavat ja liukuvat, ne voidaan laittaa melkein mihin asentoon vaan. Lasipaviljongin kehittelyssä auttoi se, että Ruhasella on sekä lasi- että metallialan yritys. Paviljongin runkorakenne on terästä ja seinät karkaistua turvalasia. Yritykset toimivat samassa teollisuushallissa, joten osaamisten yhdistäminen sujui vaivattomasti. Lasista tehty huvimaja, jossa seinät liikkuvat liukuovien tavoin ja katossa on ilmanvaihtoa varten huuva, on tiettävästi ainutlaatuinen. Tekesin tekemässä markkinatutkimuksessa ja Finpron selvityksessä vastaavia ei löytynyt ainakaan Pohjoismaista.

Kotimaista suunnittelua ja laatua
Lucia-lasipaviljonki® on rekisteröity tavaramerkki ja Avainlippu-tuote. Savon Lasituote Oy valmistaa lasipaviljongit Iisalmessa kotimaisista raaka-aineista. Lasipaviljongin tunnettavuutta on pyritty lisäämään osallistumalla monille suomalaisille messuille. Henkilökuntaa on tällä hetkellä 7 lasitusalan ammattilaista. Tarkoituksena on kehittää toimintaa ja tuotteita jatkuvasti ottamalla aina asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioon. Työn laatuun ja kotimaisuuteen on erityisesti kiinnitetty huomiota. Savon Lasituote Oy on Suomalaisen Työn Liiton jäsen.

Yrityksen tuotteet ja palvelut:

  • Lucia-lasipaviljonki

    Lucia-lasipaviljonki® on kestävästä teräksestä ja turvalasista valmistettu, kaunis ja moderni piharakennus, jota voit käyttää ympäri vuoden. Read More →

    Lucia-lasipaviljonki