Kupilka

Plasthill Oy aloitti toimintansa syksyllä 1996 Pyytivaaran metsäisellä rinteellä keskellä vaaramaisemaa luonnonmukaisilla ehdoilla. Alusta alkaen yritystoiminnan yksi tärkeimmistä arvoista on ollut avoimuus uusien toimintatapojen ja materiaalien käyttöönoton suhteen.

Tuotteiden valmistajana on mahdollista vaikuttaa kierrätettävien materiaalien suosimiseen sekä uudenlaisten kestävää kehitystä edistävien biomateriaalien käyttöönottamiseen, ja toimia näin monella tavalla ympäristöarvojen edistäjänä ja edelläkävijänä. Kaikki valmistamamme tuotteet on valmistettu EKOenergialla.

Päätuotteemme ovat Kupilka astiat niin luonnossa liikkumiseen kuin kattaukseen sekä Kareline luonnonkuitukomposiitti-materiaalit ekologisten tuotteiden valmistukseen.

Plasthill oli Suomen ensimmäinen yritys, joka käytti tuotannossaan Vihreää Sähköä. Yhtiö sai ensimmäisenä ympäristöystävällisen sähkön loppukäyttäjäyrityksenä oikeuden käyttää Suomen Luonnonsuojeluliiton EKOenergia-tunnusta eli silloista Norppa-merkkiä vuonna 1998.

Ekomateriaalien ja -tuotteiden taitaja

 

Yrityksen tuotteet ja palvelut:

  • KUPILKA
    Kupilka – kotimaiset ekologiset astiat
     

    Read More →

    KUPILKA