Ikikivi Oy

Kulumatonta kauneutta kaikkeen rakentamiseen

Kotimainen luonnonkiviyritys. Louhimme ja myymme Ikikiveä – Nilsiän vaaleaa kvartsiittiliusketta. Opastamme ja neuvomme kiven käytössä.

Hyödynnämme irroitattamamme raaka-aineen 100 % erilaisiksi tuotteiksi. Tuotevalikoimaamme kuuluvat rakennus-, sisustus- ja pihakivituotteet. Tuotteet toimitamme suoraan varastostamme kaikkialle Suomeen. Palvelemme kuluttaja- ja yritysasiakkaita. Teemme yhteistyötä arkkitehtien, vihersuunnittelijoiden ja -rakentajien, rakennusliikkeiden ja takkamuurareiden kanssa.

Nilsiässä meillä on runsaasti referenssikohteita ja louhoksellamme myös näyttelyalue, jossa asiakkaat pääsevät näkemään kiviä valmiiksi asennettuina. Tervetuloa tutustumaan. Nilsiän kvartsiittia on louhittu 30-luvulta lähtien, joten referenssikohteita löytyy lukuisia. Uusimpia referenssejä Lapinlahden Paloasema, Scandic Hotel Vierumäki, Biolan Oy:n pääkonttori Eurassa, Club Vierumäki Golf Resort kohteet Vierumäellä, Tahko Piazza, Tahko Spa, Espoon portti ja Vantinportti Espoossa sekä lukuisat yksityiset kohteet läpi Suomen.

Avoinna toukokuusta-lokakuuhun ma-pe klo 9-15, muuna aikana sopimuksen mukaan.

Yrityksen tuotteet ja palvelut:

  • Ikikiven pihakivi

    Ikikiven käsin asennettavat pihakivet- vapaamuotoisia liuskekiviä. Käyttökohteita pihakäytävät ja polut, maavaraiset terassilaatoitukset ja askelkiveykset. Read More →

    Ikikiven pihakivi