Valugrilli Classic

Kotimainen Valugrilli – kestävä pihan ykköskeittiö

Portaattomalla arinan säädöllä Valugrillejä on valmistettu Suomen vaativiin oloihin jo vuodesta 1992. Tulet ja tuiskut kestämään luodun Valugrillin jämäkkä runko on valmistettu raudoitetuista valubetonielementeistä. Grilli toimitetaan osina puulaatikossa rahtilavalle pakattuna. Asennuksen jälkeen heti toimintavalmiin grillin käyttömukavuus on omaa luokkaansa. Valugrillillä loihdit helposti herkullisen aterian suurellekin joukolle. Voit grillata, savustaa, hauduttaa, loimuttaa, kypsentää parilalla, muurinpohjapannulla, foliossa. Käytitpä sitten puuta, hiiltä tai kaasua, onnistut aina helposti.

Valugrillin menestysarina säätää lämpötilan käden käänteessä
Säädettävä arina mahdollistaa kypsennyslämpötilan säätämisen portaattomasti. Arinan etäisyyttä kypsennystasosta säädetään ainutlaatuisella kierremekanismilla, jolla arinaa voidaan nostaa ja laskea tarvittavan lämmön mukaan. Jos kypsennyslämpötila nousee liian suureksi, voidaan sitä pienentää laskemalla arinaa alaspäin, kauemmaksi ruoasta. Grillaamisen loppuvaiheessa saadaan viimeistenkin hehkuvien hiilien lämpö puolestaan käytettyä tarkasti, kun arinaa tuodaankin lähemmäksi kypsennystasoa.

Herkut lisukkeineen
Valugrilli tarjoaa ruoanvalmistajalle myös monta työtä helpottavaa yksityiskohtaa. Hyvä työkorkeus säästää kokin selkää ja jalkoja. Grillissä on kätevä työtaso sekä koukut patalapuille ja tärkeimmille työvälineille, eivätkä sen seinät polta sormia. Kätevä kippikatto puolestaan suojaa niin ruokia kuin grilliäkin sateelta ja tuulelta. Valugrillin alaosassa on säilytystilaa puille ja sytytysnesteille. Valugrillin voi asentaa myös katokseen.

Mitat

Lev. 128cm, syv. 95cm, kork. 145cm, paino 350kg.

Toimituksen sisältö

Grilli+pohjalaatta sekä välilaatta, sivutaso, korkeussäädettävä arina+tuhkalaatikko, grilliritilä rst 60x46cm, kippikatto, kipinäpelti

Asennus

Asennusaika valmiille pohjalle n.30-40min/2hlöä. Asennusohjeet tulevat toimituksen mukana. Pohjalaatan koko 100x72x6cm.

Toimitusehdot

Toimitusten pohjoisraja Rovaniemi, ei saareen tai saaristoon. Oltava jakeluauton mentävä tie. Toimitus osina puulaatikossa rahtilavalla.

Toimitusaika

1-2 viikkoa

Takuu

Tuotetakuu 2 vuotta

Lataa tekniset tiedot Lataa tekniset tiedot