Timapuu Kotasauna 9,9

Lempeitä löylyjä omassa pihassa.

Timapuun korkeakattoiset ja tunnelmalliset kotasaunat tarjoavat kosteat ja happirikkaat löylyt, joissa rentoutuu sekä keho että mieli. Saunamme on suunniteltu suomalaista saunaperinnettä kunnioittaen ja vaalien käyttömukavuutta unohtamatta.

9,9m² saunakodan lauteilla on tilaa ruhtinaallisesti, ja silti se sopii myös pienelle tontille. Kotasaunan perusvarustukseen kuuluu Narvin Kota Luosto -kiuas ruostumattomalla, hanallisella vaippasäiliöllä. Kysy lisää vaihtoehtoisista kiuasmalleista.

Pohjoismaissa toimitamme kaikki tuotteemme paikalle asennettuina ns. avaimet käteen -periaatteella. Saunojen varustukseen kuuluu kaikki mitä tarvitset rentouttavaan löylyhetkeen. Oma asennusryhmämme varmistaa, että tuotteen laatu säilyy kuljetuksen aikana ja rakennus asennetaan paikalleen oikein. Kokeneet asentajamme saavat saunan pystytettyä nopeasti ja huolellisen työ ansiosta rakennus kestää käytössä vuosikymmeniä.

Katso myös muut Timapuu -tuotteet. Kota -mallistostamme löytyy tuotteita kooltaan pieneen pihapiiriin sopivasta kodasta aina 40 hengen muhkealla 120 cm grillillä varustettuun kotaan.

Varustus

Kotakiuas vesivaipalla, kiuaskivet, erikoismuotoillut lauteet, Narvin valmis teräspiippu, vesikiulu ja kauha, laudeliinat, lämpömittari.

Katto

Katto on tehty pystylaudoituksella ilman ponttia, joloin kosteus pääsee pois kattolaudoituksen ja huovan välistä.

Kattohuopa

Timapuun tuotteissa on vakiona Icopalin grafiitinmusta huopakate. Muita värivaihtoehtoja mm. metsänvihreä, hiilenharmaa, luonnonruskea ja tiilenpunainen.

Räystäät

Räystäät päätämme aina oikeaoppisesti tippalistaan, jolloin räystäslaudoitus pysyy kuivana.

Seinärakenne

Seinärakenne on 45mm vahvaa höylähirttä. Jämäkkä hirsi pitää rakennuksen hyvin kuosissaan ja palvelee käyttäjää pitkään. Saatavilla myös vielä jämäkämmästä 70mm vahvuisesta höylähirrestä tai puolipyöreästä hirrestä.

Perustukset

Ostaessasi minkä tahansa Timapuu-tuotteen, sinun tehtäväksesi jää ainoastaan perustusten teko. Perustukset kannattaa tehdä huolella, sillä hyvin tehty perustus takaa rakennukselle pitkän käyttöiän. Perustusten valinnassa on otettava huomioon rakennuspaikan maaperä.

Kiuas

Timapuu saunojen vakiovaruste on tehokas Narvin Kota Luosto-kiuas. Sen vesivaippa on turvallinen ja kodan tunnelmaan sopiva ratkaisu pesuveden lämmitämiseen. Veden lämpötila ei koskaan nouse yli 100°C. Vaippa sijoittuu kiukan ympärille eikä ole näköesteenä piipussa. Saunoihimme on mahdollista valita myös muita puu- tai säkölämmitteisiä kiuas vaihtoehtoja, joista kerromme mielellämme lisää.