Timapuu Kota 6,9

Pienen pihan tunnelmanluoja.

Tällä kodalla luodaan tunnelmaa myös pienemmille tonteille ja kaupunkipihoihin laadusta tinkimättä. Vaikka neliöitä ei ole montaa, on kodassa tilaa jopa 10 hengelle. Neliöihin nähden suuren tilan tunnun takaa 8-kulmainen pohjaratkaisu, jonka ansiosta istuma- ja lattiatilaa on 6-kulmaista enemmän.

Pohjoismaissa toimitamme kaikki tuotteemme paikalle asennettuina ns. avaimet käteen -periaatteella. Oma asennusryhmämme varmistaa, että tuotteen laatu säilyy kuljetuksen aikana ja kota asennetaan paikalleen oikein. Kokeneet asentajamme saavat kodan pystytettyä nopeasti ja huolellisen työ ansiosta kota kestää käytössä vuosikymmeniä.

Kota on saatavilla kolmessa eri varustetasossa: peruspaketti, grillipaketti ja lapinpaketti. Tutustu lisätiedot -välilehdellä.

Katso myös muut Timapuu -tuotteet. Kota -mallistostamme löytyy tuotteita kooltaan pieneen pihapiiriin sopivasta kodasta aina 40 hengen muhkealla 120 cm grillillä varustettuun kotaan.

Peruspaketti

Lämpöelementti-ikkunat neljällä seinällä (yksi ikkunoista avattava), penkit ympäriinsä, lattiarallit, upotettu lukko, kelopuiset ovenkahvat, grafiitinmusta palahuopakate.

Grillipaketti

8-kulmainen Polar-grillilaite 60 cm. 8 kpl irrotettavia grillinympäryspöytiä (syvyys 30 cm), joita voi käyttää myös polvipöytinä. Makkaranpaistosetti, sisältää hiilihangon ja kohennuskepin. Valurautainen muurinpohjapannu. Teräksinen nuotiopannu. 6 kpl polvipöytiä.

Lapinpaketti

Neljä porontaljaa, pannumyssy, makkaranmallinen tyyny, koristejoulupukki, 6 kpl katajaista haarukka- veitsisettiä, kelopuinen vieraskirja, 6 kpl kuksia, vaskoolikello, lapinleukupuukko ja fileerausveitsi jossa kalapiikki, neljäntuulen lakki + huivi, katajaiset ottimet, pullokiikari, kelopuinen pullonavaaja, 6 kpl katajaista alustaa, katajainen tarjoiluvati, nahkainen kahvipussi, poronsarviuutetta, patakinnas ja patalappu, kelopuinen lämpömittari, kelopuinen koristekirvespölkky, kilikello oveen.

Katto

Katto on tehty pystylaudoituksella ilman ponttia, joloin kosteus pääsee pois kattolaudoituksen ja huovan välistä.

Kattohuopa

Timapuun tuotteissa on vakiona Icopalin grafiitinmusta huopakate. Muita värivaihtoehtoja mm. metsänvihreä, hiilenharmaa, luonnonruskea ja tiilenpunainen.

Räystäät

Räystäät päätämme aina oikeaoppisesti tippalistaan, jolloin räystäslaudoitus pysyy kuivana.

Seinärakenne

Seinärakenne on 45mm vahvaa höylähirttä. Jämäkkä hirsi pitää rakennuksen hyvin kuosissaan ja palvelee käyttäjää pitkään. Saatavilla myös vielä jämäkämmästä 70mm vahvuisesta höylähirrestä tai puolipyöreästä hirrestä.

Perustukset

Ostaessasi minkä tahansa Timapuu-tuotteen, sinun tehtäväksesi jää ainoastaan perustusten teko. Perustukset kannattaa tehdä huolella, sillä hyvin tehty perustus takaa rakennukselle pitkän käyttöiän. Perustusten valinnassa on otettava huomioon rakennuspaikan maaperä.