Timapuu Kota 28,0

Suurelle seurueelle.

Tähän juhlavan kokoiseen, 10-kulmaiseen kotaan mahtuu helposti bussilastillinen ihmisiä (40 henkeä) viettämään viihtyisästi aikaa. Koska kodan halkaisija on jopa 6 metriä ja grillin leveys vain 120 cm, jää lattialle hyvin tilaa vaikka järjestää vaikka tanssit. Suurinta kotamalliamme ovat tilanneet esimerkiksi metsästysseurat ja leirintäalueet, mutta sitä on tilattu myös suvun kokoontumispaikaksi suureen pihapiiriin.

Pohjoismaissa toimitamme kaikki tuotteemme paikalle asennettuina ns. avaimet käteen -periaatteella. Oma asennusryhmämme varmistaa, että tuotteen laatu säilyy kuljetuksen aikana ja kota asennetaan paikalleen oikein. Kokeneet asentajamme saavat kodan pystytettyä nopeasti ja huolellisen työ ansiosta kota kestää käytössä vuosikymmeniä.

Katso myös muut Timapuu -tuotteet. Kota -mallistostamme löytyy tuotteita kooltaan pieneen pihapiiriin sopivasta kodasta aina 40 hengen muhkealla 120 cm grillillä varustettuun kotaan.

Peruspaketti

Lämpöelementti-ikkunat 5 seinällä (yksi ikkunoista avattava), penkit ympäriinsä (viidellä takimmaisella seinällä penkkien syvyys 70 cm), lattiarallit, upotettu lukko, kelopuiset ovenkahvat, grafiitinmusta palahuopakate.

Täysi varustus

10-kulmainen Polar-grillilaite (halkaisija 120 cm). Savuhuuva, piippusetti, läpivienti ja sadehattu. 10 kpl irrotettavia grillinympäryspöytiä (syvyys 30 cm), joita voi myös käyttää polvipöytinä. Makkaranpaistosetti, sisältää hiilihangon ja kohennuskepin. Valurautainen muurinpohjapannu .Teräksinen iso nuotiopannu. 12 kpl polvipöytiä. Yhdeksän porontaljaa

Katto

Katto on tehty pystylaudoituksella ilman ponttia, joloin kosteus pääsee pois kattolaudoituksen ja huovan välistä.

Kattohuopa

Timapuun tuotteissa on vakiona Icopalin grafiitinmusta huopakate. Muita värivaihtoehtoja mm. metsänvihreä, hiilenharmaa, luonnonruskea ja tiilenpunainen.

Räystäät

Räystäät päätämme aina oikeaoppisesti tippalistaan, jolloin räystäslaudoitus pysyy kuivana.

Seinärakenne

Seinärakenne on 45mm vahvaa höylähirttä. Jämäkkä hirsi pitää rakennuksen hyvin kuosissaan ja palvelee käyttäjää pitkään. Saatavilla myös vielä jämäkämmästä 70mm vahvuisesta höylähirrestä tai puolipyöreästä hirrestä.

Perustukset

Ostaessasi minkä tahansa Timapuu-tuotteen, sinun tehtäväksesi jää ainoastaan perustusten teko. Perustukset kannattaa tehdä huolella, sillä hyvin tehty perustus takaa rakennukselle pitkän käyttöiän. Perustusten valinnassa on otettava huomioon rakennuspaikan maaperä.