Timapuu Huvimaja

Viihtyisä 9,9 m² huvimaja on kesäpihan sydän ja muuttuu tarvittaessa vaikka kesävieraiden rauhalliseksi makuhuoneeksi.

Korkeat seinät ja suuret ikkunat tuovat valoa ja avaruuden tuntua. Voimme valmistaa huvimajan myös suuremmassa koossa asiakkaan tarpeen mukaan.

Huvimajan perusvarustus sisältää pronssin sävyiset lämpöelementti-ikkunat seitsemällä seinällä, yhdellä seinällä ikkunat avattavat, penkit ympäriinsä, kolmella takimmaisella seinällä penkkien syvyys 70 cm, lattiarallit, upotettu lukko, kynnyspelti ruostumattomasta teräksestä, kelopuiset ovenkahvat, grafiitinmustan palahuopakatteen ja räystäiden tippapellit.

Halutessasi voit valita huvimajan penkeille hienot poron- tai lampaantaljat.

Katso myös muut Timapuu -tuotteet. Kota -mallistostamme löytyy tuotteita kooltaan pieneen pihapiiriin sopivasta kodasta aina 40 hengen muhkealla 120 cm grillillä varustettuun kotaan.

Polar grillipaketti

8-kulmaisen Polar-grillilaitteen (halk. 60 cm); huuva ketjuineen; 1,5 m piipun, jossa sulkupelti, läpivienti ja sadehattu; 8 kpl irrotettavia grillinympäryspöytiä (syvyys 30 cm), joita voi käyttää myös polvipöytinä; makkaranpaistosetin (sis. hiilihangon ja kohennuskepin); valurautaisen muurinpohjapannun ja teräksisen nuotiopannun.

Kotakeittiö® bbq antiikkikupari paketti

Kotakeittiö® BBQ antiikkikuparigrillin (työskentelykorkeus n. 80 cm, halk. 80 cm), savukuvun, savupiipun sulkupellillä, läpiviennin ja sadehatun (antiikkikuparinen), 2 kammella portaattomasti korkeussäädettävää kääntötasoa, 2 loimulohilautaa telineineen, valurautaparilan, pihviritilän (halk. 72 cm) ja hiilikoukun, makkaranpaistosetin (sis. hiilihangon ja kohennuskepin), valurautaisen muurinpohjapannun ja teräksisen nuotiopannun.

Apetit pyöreä kivipöytägrilli paketti

Tulipesän (halk. 58 cm, työskentelykorkeus 67 cm); graniittipöydän (halk. 120 tai 157 cm); huuvan ketjuineen; 1,5 m piipun, jossa sulkupelti, läpivienti ja sadehattu; makkaranpaistosetin (sis. hiilihangon ja kohennuskepin); valurautaisen muurinpohjapannun ja teräksisen nuotiopannun.

Katto

Katto on tehty pystylaudoituksella ilman ponttia, joloin kosteus pääsee pois kattolaudoituksen ja huovan välistä.

Kattohuopa

Timapuun tuotteissa on vakiona Icopalin grafiitinmusta huopakate. Muita värivaihtoehtoja mm. metsänvihreä, hiilenharmaa, luonnonruskea ja tiilenpunainen.

Räystäät

Räystäät päätämme aina oikeaoppisesti tippalistaan, jolloin räystäslaudoitus pysyy kuivana.

Seinärakenne

Seinärakenne on 45mm vahvaa höylähirttä. Jämäkkä hirsi pitää rakennuksen hyvin kuosissaan ja palvelee käyttäjää pitkään. Saatavilla myös vielä jämäkämmästä 70mm vahvuisesta höylähirrestä tai puolipyöreästä hirrestä.

Perustukset

Ostaessasi minkä tahansa Timapuu-tuotteen, sinun tehtäväksesi jää ainoastaan perustusten teko. Perustukset kannattaa tehdä huolella, sillä hyvin tehty perustus takaa rakennukselle pitkän käyttöiän. Perustusten valinnassa on otettava huomioon rakennuspaikan maaperä.