Pihasuunnittelua ja design-palvelua (Koko Suomi)

Piha-arkkitehtuuria kokonaisvaltaisesti. Villa Garden tiimeineen ympäri Suomen, palvelee sinua tai yritystäsi piha-asioissa kokonaisvaltaisesti.

Villa Gardenin pääasiallinen toiminta-ala on pihojen ja puutarhojen suunnittelu. Suunnittelemme kohteidemme istutukset, kulkureitit, valaistuksen, kalustukset kaikkine värimaailmoineen, toimivaksi ja kauniiksi kokonaisuudeksi. Huomioimme kasveissa kasvupaikkavaatimusten lisäksi niin vuodenajanvaihtelujen värit, kuin muodotkin kasveissa. Näin ympäristösi on kukoistuksessaan ympäri vuoden.

Työmme on asiakaslähtöistä suunnittelupalvelua. Jokaista kohdetta varten kartoitamme asiakkaamme tarpeet ja toiveet tulevan näkymän osalta. Yhteistyöllä saamme aikaan parhaan lopputuloksen. Valittavanasi on useampia eri vaihtoehtoja pihasuunnittelutyömme osalle, alkaen konsultointikäynnistä aina täydelliseen suunnitelmapakettiin detaljeineen. Suunnitelmatyöt niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin.

Ajankohtaisia uutisia ja kattavampi kuvagalleria Facebookissa.

 

Konsultointi

Pihasuunnittelijan ensimmäinen pihakäynti, joka toimii samalla myös konsultointikäyntinä. Tuolloin käydään läpi pihaa sen mahdollisuuksineen ja rajoituksineen, pihatoiveet huomioiden. Suullista neuvontaa. Konsultoinnin hinta hyvitetään, mikäli käynti johtaa pihasuunnitelman tilaukseen. Käynti on pihasaneerauskohteissa kotitalousvähennyskelpoinen.

Konsultointi de luxe

Pihakäynnin yhteydessä tehtävä käsivarainen, väritetty pihaluonnos. Sis. ehdotuksia pintamateriaaleihin ja kasveihin. Sopii pihan itse rakentaville puutarhaharrastajille. Pihasaneerauskohteissa kotitalousvähennyskelpoinen.

Pihaluonnos / jäsentelysuunnitelma

Tietokoneella mittakaavaan piirretty pihaluonnos, joka sisältää havainnollistavia kuvia, kasvityypit ja selostuksen pihan ideoinnista. Pihavalaisimien paikat ja tyypit. Sopii pihan itse rakentavalle.

Toteutussuunnitelma / työpiirros

Pihaluonnoksen jälkeen tehtävä työpiirros, joka sisältää pintamateriaali- ja kasvivalinnat perustamis- ja hoito-ohjeineen. Pihavalaisinmallin valinta. Tämän avulla voi pyytää tarjoukset piharakentamiselle.

Istutussuunnitelma

Pihaluonnoksen päälle tehtävä kasviluettelo ohjeineen.

Kiveyssuunnitelma

Pihaluonnoksen päälle tehtävä pihakivimallien valinta, ladonnat suuntineen ja kivimäärät.

Poikkileikkaus ja detalji kuvat

Erillistilaus toivotuista kohdista pihaa.

Arkkitehtuurisuunnittelu

Rakennusten ja rakennelmien luonnos- ja työpiirroksia.