Oriveden tumma verhouskivi (1-3cm)

Kotimainen verhouskivi, jolla verhoilet mm. talosi sokkelit sekä muuraukset.

Kaunis ja kestävä Oriveden tumma, lähes musta verhouskivi on 1-3 cm vahvaa aitoa suomalaista liuskekiveä, joka louhitaan Oristonen omalta louhokselta Oriveden Yliskylästä. Jokainen kivi on siis uniikki ja käsityönä työstetty.

Suomalainen luonnonkivi sopii yhtälailla kaupunkimaisemaan kuin kotoisen luontommekin keskelle. Tumma väri luo kauniin ja tyylikkään yhdistelmän viherkasvillisuuden, puiden ja pensaiden kanssa.

Verhouskiveä voit käyttää sekä sisällä että ulkona mm. seiniin ja lattioihin, sokkeleihin, tukimuureihin, takkojen pinnoitukseen, koristeluun ym.

Vahvuus

1-3cm

Toimitustapa ja aika

Sovittavissa asiakkaan aikataulujen ja tarpeiden mukaisesti, esim. purku perälaudalta tai nosturilla. Tarkista kiven saatavuus varastoltamme. Nouto/lastaus sovittava etukäteen.

Kiven väri

Grafiitin harmaa, lähes musta.

Kappalekoko

5-11 kpl/lavaneliö. Saatavana myös XL-koossa 2-4kpl/m2.

Pakkauskoko

Varastopakkauskoko 20m2/lava, n.1000kg. Huom! Toimitamme muitakin pakkauskokoja asiakkaan tarpeen mukaisesti erikoistilauksesta.

30€/m2 + mahdolliset toimituskulut.

Hinta vapaasti louhoksella. Rahtikustannus vahvistetaan toimituskohtaisesti ja se määräytyy toimitettavan erän rahtipainon ja toimitusmatkan mukaan. Lavaveloitus 10€/lava.