Oriveden tumma pihakivi (3-6cm)

Kaunis ja kestävä kotimainen pihakivi, jota voidaan käyttää mm. pihapolkuihin ja patioihin.

Oriveden tumma pihakivi on 3-6cm paksua kotimaista kiveä, joka louhitaan Oristonen omalta louhokselta Orivedeltä. Jokainen kivi on siis uniikki ja käsityönä työstetty. Suomalainen luonnonkivi sopii yhtälailla kaupunkimaisemaan kuin kotoisen luontommekin keskelle! Pihakivestä saa harmonisia kokonaisuuksia ja sen käyttö nostaa pihan arvoa.

Oriveden tummalla pihakivelle on ominaista tumma, lähes musta väri, joka luo kauniin yhdistelmän esim. puun sekä kasvillisuuden kanssa. Tällä kivellä teet kestäviä polkuja ja kulkuväyliä sekä suurempia kivetyksiä, kuten oleskelupatioita. Kiveä on saatavana tavallisen koon lisäksi myös XL-koossa.

Vahvuus

n. 3-6cm.

Toimitustapa ja aika

Sovittavissa asiakkaan kanssa, asiakkaan aikataulujen ja tarpeiden mukaisesti, esim. purku perälaudalta tai nosturilla. Tarkista kiven saatavuus varastoltamme. Nouto/lastaus sovittava etukäteen.

Kiven väri

Grafiitin harmaa, lähes musta.

Kappalekoko

Normaalikoko 5-9kpl/m2 ja XL-koko 1-4 kpl/m2.

Pakkauskoko

5, 10 ja 15m2/lava ja painot vastaavasti 500, 1000 ja 1500 kg. Huom! Toimitamme muitakin pakkauskokoja asiakkaan tarpeen mukaisesti erikoistilauksesta.

35€/m2 + mahdolliset toimituskulut.

Hinta vapaasti louhoksella. Rahtikustannus vahvistetaan toimituskohtaisesti ja se määräytyy toimitettavan erän rahtipainon ja toimitusmatkan mukaan. Lavaveloitus 10€/lava.