Olotar Kipakka -pihasauna

Kipakassa sauna yhdistyy monikäyttöiseen vilvoittelutilaan.

Olotar Kipakka saunamalli on kehitetty yhteistyössä Jacuzzi porealtaiden kanssa. Ulkoporeallas sopii mitä mainioimmin suomalaiseen saunakulttuuriin. Onhan suomalaiset varmasti maailman sauna- ja avantouintihulluinta kansaa. Avannon sijan porealtaassa rentouttava kylpyhetki voi kestää vaikka tunteja ja samalla saat koko vartalollesi rentouttavan Wellness hieronnan. Kylpynautintoa lisää rentouttava löylyttely saunassa. Olotar Kipakka sauna on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön ja voit valita joko sähkö- tai puukiuas vaihtoehdon oman makusi mukaan.

Huomioimalla rakentamisen tilaelementtivaatimukset sekä porealtaan vaatima tilantarve, on Kipakka mallistamme saatu toimiva kokonaisuus. Voit valita sijoitatko porealtaan katettuun ja liukuovilla suljettuun sisätilaan, tai saunan viereen terassille. Terassivaihtoehdossa voi sisustaa saunan viereisen tilan oleskelu -tai pukutilaksi, makusi mukaan.

Molemmissa saunatoimituksissa on valittavana kaksi eri toimitustapaa. Joko tilaelementtiratkaisu, silloin kun kokonainen rakennus on mahdollista toimittaa kerralla rakennuspaikalle, tai sitten seinäkohtaisista elementeistä koostuva toimitus ahtaampaan paikkaan.

Mitat

Kokonaispinta-ala 15,5m2, rakennuksen syvyys 2560 ja leveys 5960.

Korkeus ja kattokulma

Etuseinän korkeus 2560, takaseinän korkeus 2340, kattokulma 5º.

Lattiarakenne

Kestopuurunko, lattian verhouksena koivuvaneri.

Saunan seinärakenne

Runkopaksuus 70mm. Ulkoverhous 20 hirsipaneli. Eristeen paksuus 80 mm, (alumiinipinnoitteinen polyuretaanilevy). Sisäverhous 15 mm paneli. Seinän kokonaispaksuus 150 mm.

Oleskelutilan seinärakenne

Rungonpaksuus 70mm, molemmin puolin 20mm hirsipaneeli. Seinän kokonaispaksuus 110mm.

Saunan kattorakenne

Kattokantajat, eristeenä alumiinipinnoitteinen polyuretaanilevy. Sisäkaton verhous: kuusivaneri tai paneli. Vesikatteen alla: kuusivaneri.

Oleskelutilan kattorakenne

Kattokantajat, kattopohjavaneri.

Ikkunat/ovet

Kiinteät ikkunat. Saunassa lasiovi. Oleskelutilassa liukuovet.

Pienelementtitoimitus

Elementit ovat kooltaan ns. lihasvoimin liikuteltavia. Toimitus soveltuu lyhyelle kantomatkalle.

Tilaelementtitoimitus

Sauna toimitetaan valmiiksi koottuna, kokonaisena . Räystäät ja vesikate asennetaan paikanpäällä. Toimitus vaatii pääsyn kuorma-autolla perustuksen viereen.

Toimitus sisältää

Perustus- ja pystytysohjeet, lauteet.

Toimitukseen ei sisälly

Toimitukseen ei kuulu: pystytys, katemateriaali, rahti, perustukset, pintakäsittely ja kiuas.

Lataa tekniset tiedot Lataa tekniset tiedot