Olotar Kasvu

Olotar Kasvu –  Olotar tuoteperheen uutuus, jossa yhdistyy puu- ja kivipinnat. Monikäyttöinen pihahuone oleskeluun ja kasvien kasvattamiseen.

Olotar on markkinoiden monipuolisin piharakennusratkaisu. Suurten lasipintojen ansiosta voit nauttia luonnon tarjoamista maisemista säällä kuin säällä.

Modernista Olotar pihakeittiö mallistosta löydät useita ratkaisuja käyttötarkoituksen mukaan. Yhdistämällä keskenään tuoteperheen pihakeittiö-, katos-, terassi-, sauna- ja varastomalleja saat lisätilaa ja käytännöllisyyttä.

Olotar Kasvu piharakennuksessa on uutuutena pihakivetyksen päälle pystytettävät sokkelielementit, jotka voidaan verhoilla maisemaan ja rakennettuun miljööseen sopiviksi, esimerkiksi liuskekivillä tai rouhepinnoitteella. Sokkelielementit soveltuvat pihoille ja rakennusten yhteyteen, joissa on käytetty betoni-, kivi- tai rappauspintoja. Luonnonvaloa saadaan lisää tarvittaessa kattoikkunoiden kautta. Kokovaihtoehdot ja räätälöitävyys Olotar mallistoa mukaillen.

 

Hyvään oloon – Olotar

9,9m². 3150 x 3150

Takaseinän korkeus: 2150, etuseinän korkeus: 2550, kattokulma: 8°

13,3m². 3645 x 3645

Takaseinän korkeus: 2150, etuseinän korkeus: 2620, kattokulma: 8°

17,5m². 3645 x 4800

Takaseinän korkeus: 2150, etuseinän korkeus: 2620, kattokulma: 8°

23m². 4800 x 4800

Takaseinän korkeus: 2150, etuseinän korkeus: 2790, kattokulma: 8°

Lattiarakenne

Lattiarakenteena toimii valmis pihakiveys, pihatiili tai pihalaatoitus.

Seinärakenne

Sokkelielementin päälle tulee puurunko 48mm, jossa molemmin puolin on 20mm hirsipaneeli. Puuseinän kokonaispaksuus 88mm. Sokkeli elementtien pinnoitus voidaan tehdä joko rakennuspaikalla tai valmiiksi asennettuna. Sovitettavissa esim. talossa käytettyjen materiaalien mukaan

Kattorakenne

Kattokantajat, kattopohjavaneri

Ikkunat/ovet

Rungot alumiiniprofiilia, värit: valkoinen tai tumman harmaa. Kiinteät lasit, yksi matala tuuletusikkuna. Kokolasiset liukuovet. Lisävarusteena saatavana alumiinirunkoiset kattoikkunat, vakioväreinä valkoinen tai tummanharmaa.

Elementtitoimitus

Puuosan elementit ovat kooltaan ns. lihasvoimin liikuteltavia. Sokkeli elementtien asennus joko nosturilla tai trukilla.

Muut tiedot

Hintaan ei kuulu: rahti, perustukset, pintakäsittely, pystytys ja katemateriaali. Mallia voidaan räätälöidä.

Toimitusalue

Koko Suomi