Luxe Pools uima-altaat

Luxe Pools uima-altaat ovat käsintehtyjä, modernin teknologian altaita pohjolan ankariin olosuhteisiin.

Luxe Pools uima-altaat ovat valmistettu suuria lämpötilaeroja kestävästä lasikuidusta, joka kestää Skandinavian ankaraa ilmastoa. Pintapäällysteet ovat UV- ja kloorinkestäviä. Altaiden valmistuksessa on käytetty erityistä OSMOSE-torjuntakerrosta sekä innovatiivista PU-polyuretaani kovaeristevaahtoa, suojelemaan runkoa alhaisilta maalämpötiloilta.

Luxe Pools altaat eivät vaadi betonivaluja, tai muita kiinteitä rakenteita, joten asennuskustannukset ovat merkittävästi alhaisemmat kuin valettavissa altaissa. Luxe Pools altaiden valmistuksessa on käytetty ainoastaan parhaiden toimittajien laadukkaimpia materiaaleja. Rungon ainutlaatuisen 9-kerrosrakenteen, pohjan kennorakenteen ja ulkopinnan kovetetun polyuretaani-eristyksen vuoksi Luxe Pools altaille myönnetään 10 vuoden takuu!

Kaikissa allasmalleissa on miellyttävät ja turvalliset liukuestepinnoitetut portaat, ja useimmissa malleissa on lisäksi viihtyvyyttä lisäävä istuinalue. Allaspaketin mukana tulee lähes kaikki tarvittavat perusvarusteet.

Mirror mallisto

Wanaka, Wanaka with pit.

Deluxe mallisto

Luxe Pools Deluxe-mallistossa altaiden vakiovarusteena on integroitu kansimekanismi. Lamellirakenteinen vedenpäällä kelluva kansi avataan ja suljetaan sähköisesti. Värivaihtoehtoina valkoinen, harmaa tai musta.

Overflow mallisto

Dove, Dove with pit.

Koko

Mallista riippuen, pituus: 475-1020cm, leveys: 245-390cm, syvyys: 138-155cm.

Väri

Värivaihtoehdot vaihtelevat mallin mukaan.