Lukkan alumiinirunkoiset kaiteet

Lukkan alumiinirunkoisilla kaiteilla teet selkeitä, visuaalisesti klassisen näköisiä ja moni-ilmeisiä kaideratkaisuja.

KL-kaide

KL-profiileilla voidaan tehdä selkeitä, visuaalisesti klassisen näköisiä ja moni-ilmeisiä kaideratkaisuja. Erittäin tukeva käsijohde 40x100mm on pyöristetty.

Mahdolliset kevennykset käsijohteen alla jalkatilassa voivat olla sirompia KL-profiileja, jolloin syntyy selvät syvyyserot vaaka- ja pystyprofiilien välillä. Samalla voidaan käyttää erityyppisiä ja -värisiä leseja kaiteen eri osissa. Sisä- ja ulkopuoli voivat olla erivärisiä (runkoprofiili ja lista). Moni-ilmeinen kaide on ilmava ja soveltuu mitä erillaisimpiin kohteisiin. Kaiteeseen on saatavilla vakiona sekä otsakiinnikkeet ja laatan päälle tuleva tukeva tolppakiinnitys. Kaikki osat ovat alumiinia.

LP-kaide

Uusi LP-kaide on alumiinirunkoinen lasikaide, joka on suunniteltu monikäyttöiseksi kaiteeksi vaativiin maasta-olosuhteisiin. Käsijohde on erittäin tukeva ja pyöristetty reunoiltaan. Kaide voidaan kiinnittää taso- ja otsapintaan myös niin, että lasitus on joko sisä- tai ulkopuolella tukitolppien. Tämä antaa joustavasti mahdollisuuden tehdä pikantteja yksityiskohtia esim. koristeprofiileilla. Kaiteen päälle voidaan asentaa sekä parvekelasit että liukulasit.

LP-kaide soveltuu yhtä hyvin pientaloihin kuin kerrostaloihinkin ja se on helppo ja nopea asentaa. Profiilit löytyvät vakiosävyinä ja tilauksesta onnistuvat myös muut RAL vakiosävyt.

Materiaali

AluRoll -tuotteiden pääasiallinen materiaali on Suomessa valmistetut alumiini, muoviosat sekä tiivisteet. Alumiinin ja lasin yhdistelmä on tyylikäs ja moniin rakenteisiin mukautuva osa rakennuksia. AluRoll pulverimaalatut alumiiniprofiilit ovat ympäristöystävällinen, kestävä ja huoltovapaa materiaali. AluRoll materiaaleilla on viiden vuoden materiaalitakuu.

Profiilien vakiosävyt

Valkoinen RAL9010, tumman harmaa RAL7024, tumman ruskea RR32 ja anodisoitu alumiini LV.

Integroidut tuoteperheet

AluRoll -tuotejärjestelmiä voidaan vaivattomasti yhdistellä keskenään. Sillä saavutetaan merkittäviä kustannussäästöjä rakennusten lasitustöissä. Vuosien tuotekehittely, asiantuntemus ja kokemus ovat osoittaneet AluRoll -tuotteiden kestävyyden ja toimivuuden käytännössä.

Testattua laatua

AluRoll -tuotteille on tehty lukuisia testauksia. Lukkan TM -liukulasit olivat ensimmäisenä suomalaisena liukulasivalmistajana CE merkitty tuote. Jatkuva tuotekehitys ja testaus ovat taanneet Lukkan TM -tuotemerkin laadun ja toimintavarmuuden pohjolan vaativissa olosuhteissa.

Valmistus ja neuvonta

AluRoll Oy

Myynti ja asennus

Lukkan jälleenmyyjät