Lucia-lasipaviljonki

Lucia-lasipaviljonki® on kestävästä teräksestä ja turvalasista valmistettu, kaunis ja moderni piharakennus, jota voit käyttää ympäri vuoden.

Lucia-lasipaviljongissa luonto tuntuu tulevan sisään – voit nauttia ympäröivästä luonnosta joka säällä. Lucia soveltuu erinomaisesti, niin urbaaniin kaupunkiympäristöön, kerrostalon kattotasanteelle, kuin omakotitalon pihapiirinkin. Lasipaviljonki jatkaa kesää, niin keväästä, kuin syksystäkin ja se soveltuu myös talvikäyttöön. Vankasta teräksestä ja turvalasista valmistettu Lucia-lasipaviljonki kestää hyvin Suomen ankarat luonnon olosuhteet ja talven lumikuormat. Jokainen Lucia-lasipaviljonki on tarvittaessa räätälöitävissä asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaiseksi.

Lucia-lasipaviljongin etuja

  • Kaikki seinät aukeavat. Voit astua sisään ja poistua miltä puolelta vain haluat.
  • Lucia on puurakennuksiin verrattuna huoltovapaa, et tarvitse muutaman vuoden päästä maalata auringon polttamaa seinää.
  • Lucia on helppo hankkia. Toiveittesi mukainen Lucia-lasipaviljonki tuodaan valmiina ja asennetaan paikoilleen. Rakennus on heti valmis käyttöönotettavaksi.
  • Lucian ajaton tyylikkyys ja design parantaa pihasi ulkonäköä ja nostaa kiinteistösi arvoa.
  • Lucia voidaan tarvittaessa siirtää toiseen paikkaan. Se kestää hyvin nostamisen ja siirtämisen kokonaisena.
Kokovaihtoehdot

Paviljongista on saatavilla kolme vakiokokoa. Pieni Lucia n.10m2: 3,15m x 3,15m, korkeus 3,25m. Keskikokoinen Lucia n.13m2: 3,15m x 4,15m, korkeus 3,25m. Iso Lucia n.20m2: 3,15m x 6,20m, korkeus 3,25m. Räätälöitävissä myös omiin mittoihin.

Paino

n. 1300-3000 kg

Runko

Pulverimaalattu teräs tai RST.

Rungon värivaihtoehdot

Ruskea, harmaa, valkoinen ja vaaleanharmaa.

Lattiamateriaalivaihtoehdot

Kestopuu, lämpöpuu tai komposiitti.

Liukulasit

Liukulasit 4 mm karkaistua turvalasia, joka suojaa sateelta, lumelta, melulta ja pölyltä. Karkaistun lasin pinnankestävyys on moninkertainen normaaliin lasiin verrattuna. Lucia-lasipaviljongin kaikki lasiovet aukeavat ja liukuvat. Liukulasit ovat myös lukittavissa.

Katto

8mm lasikatto kestää lumikuormaa, kuten normaali omakotitalo. Katossa on ilmanvaihtoa varten huuva.

Lasien värisävyt

Kirkas, harmaa, pronssi tai vihreä.

Toimitusaika

6 – 8 viikkoa.

Takuu

Myönnämme takuun liukurakenteille viideksi, muille rakenteille kahdeksi vuodeksi.