Louhikivi

Louhikivi on uusi, tyylikäs ja eloisa 80mm paksu betoninen pihakivi. Laattamaisen Louhikiven pinta on vaihteleva, vahvasti profiloitu.

Louhikiven pinnan korkeusvaihtelu luo kiveykseen ilmettä. Louhikivi sitoutuu ladottaessa hyvin paikoilleen ja L-malliset laatat muodostavat tiiviin ja kestävän kiveyksen. Yksittäinen kappale on mitoiltaan 400x400x80 mm jonka kulmasta puuttuu 200×200 mm kokoinen alue. Muoto edesauttaa saumojen häivyttämistä valmiissa pinnassa ja keventää kiveä helpottaen sen käsittelemistä.

Louhikivi on ollut markkinoilla keväästä 2013 lähtien ja se on otettu hyvin vastaan.

Louhikiveä suositellaan niin autoalueille kuin pihan muihinkin kiveyksiin ja polkuihin. Erityisen helppoa Louhikivillä on kivetä sokkeleiden reunoja, sillä yhdellä kivirivillä saa tehtyä 40 senttiä leveän kaistan tai ladontasuuntaa kääntämällä kiviparilla syntyy 60 senttiä leveää raitaa. Louhikivi on ilmeeltään luonnollinen, joten se on käyttökelpoinen myös mökkiympäristössä, jossa usein tavoitellaan luonnonläheisiä, ympäröivään maisemaan sulautuvia ratkaisuja.

Louhikivi tarjoaa vaihtoehdon seulanpää- eli mukulakiveyksille. Seulanpääkiveys on huomattavan työläs toteuttaa, kun jokainen kivi asennetaan yksittäin naputtelemalla. Louhi ladotaan valmiiksi tasatuille pohjille muiden betonipäällysteiden tapaan, joten asentaminen on helppoa ja valmista pintaa syntyy nopeasti.

Värit

Harmaa, musta, punamusta ja savu

Mitat

L:n muotoinen kappale, 400x400mm, jonka kulmasta pois 200x200mm pala, korkeus 80mm.

Menekki

8,3kpl/m²

Tuotteita lavalla

64kpl/lava, 7,68m²/lava, paino 1150kg/lava

Louhi-kivet harmaa 28,64 €/m²
Louhi-kivet punamusta 32,12 €/m²
Louhi-kivet musta 32,12 €/m²
Louhi-kivet Savu 32,86 €/m²

Tarkemmat hintatiedot: tästä linkistä