KUPILKA

Kupilka – kotimaiset ekologiset astiat
 
Kupilka kädessäsi kantaa ikivanhaa perinnettä. Luontoa kunnioittavat ja uniikit astiat kattavat näyttävästi jokaisen kesäpöydän ja grillihetken.
 
KUPILKAkupit, lautaset ja aterimet ovat astianpesukoneen kestäviä, kevyitä, eivätkä polta sormia. Tuotteet tehdään omavalmisteisesta Kareline® luonnonkuitukomposiitista. Materiaali mahdollistaa tuotteen pitkän elinkaaren ja pienen hiilijalanjäljen. 
 
Sekä materiaali että Kupilkat ovat kotimaisia Avainlippu-merkin saaneita tuotteita ja valmistettu EKOenergialla. Tuotteiden pääsuunnittelija on Heikki Koivurova, ja niille on myönnetty Design from Finland -merkin käyttöoikeus.
 
KUPILKA-nimi juontaa juurensa vanhaan Karjalaan jossa kupin hellyttelynimenä käyttivät ”vanhat ihmiset” sanaa KUPILKA kun siemailivat makoisia kuumia juomiaan ja lämmittelivät käsiään kupin ympärillä.

 

Katso tuotteista lisää: www.kupilka.fi

Tuotevalikoima

Kupit, lautaset, aterimet, tarjoilualuset, puukot, tulustikku ja erilaiset lahjasetit. Myös nimikointi on mahdollista Kupilka verkkokaupassa.

Värit

Havu, Karpalo, Kelo, Original

Materiaali

Kareline® luonnonkuitukomposiitti: lujitemateriaalina on ympäristöystävällinen mäntysellukuitu ja sideaineena elintarvikekäyttöön hyväksytty polypropeeni. (Seossuhde 50 % mäntysellukuitua ja 50 % kestomuovia.) Tuoteet tästä materiaalista patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan.

Käyttö

KUPILKA-tuotteet on suunniteltu kaikille retkikäyttäjistä ammattikäyttöön. KUPILKA-tuotteet ovat kevyitä ja kestäviä, erityisesti kuumille juomille tai ruoille soveltuvia astioita. KUPILKA-tuotteiden käyttölämpötila on -30 C – +100 C. Mikroaaltouunin käyttöä ei suositella.

Puhdistus

KUPILKA-tuotteet voidaan pestä astianpesukoneessa ja retkillä puhdistaa lämpimällä vedellä.

Direktiivi

Kupilka® täyttää EU-vaatimukset No 10/2011 ja 1935/2004/EC §3.