Valugrillin Katosgrilli Steel lasiluukulla

Metallirakenteinen Valugrilli Steel on tarkoitettu grillikatoksiin ja huvimajoihin ja se täydentää Suomen Valugrilli Oy:n pihagrillien mallistoa.

Katosgrilli Steel on innovatiivinen suunnannäyttäjä katos- ja pihagrillien sarjassa. Sen upea muotoilu, nerokkaat yksityiskohdat ja laadukas kotimainen valmistus takaavat tuotteen täydellisen ja pitkäikäisen toimivuuden.

Kevyt, mutta jämäkkä rakenne. Kaksoivaipparakenteen ansiosta ulkopinnat eivät ole polttavan kuumia, lapsiystävällinen tuote.

Toimituksen sisältö

Tulipesä polttomaalattua terästä, grilliosa kaksoisvaipalla + säteilypellit, rst grilliritilä 46x60cm, säädettävä arina tuhkalaatikolla, saranoitu lasiluukku, teräskehystetyt työtasot, piippusarja (sisä- ja ulkopiippu) + sadehattu.

Lisävarusteena

Väliteline (huuvan ja grillin väliin) lämpötasolla

Asennus

Avo- tai umpikatokset. HUOM! Huolehdi riittävästä korvausilmasta grillin alle. Grillin alla ja edessä 0,5 m tulee olla palamaton materiaali. Grilliosa valmiiksi koottuna, helppo asentaa (90-120 min / 2 hlöä). Selkeät asennusohjeet toimitetaan tuotteen mukana.

Toimitusehdot ja tapa

Toimitusten pohjoisraja Rovaniemi, ei saareen tai saaristoon, oltava jakeluauton mentävä tie. Toimitus lavarahtina pahvilaatikossa.

Toimitusaika

1-2 viikkoa

Takuu

Tuotetakuu 2 vuotta

Lataa tekniset tiedot Lataa tekniset tiedot