Jacuzzi® ulkoporealtaat

Jacuzzi® on maailman suurin ja alkuperäinen ulkoporeallasvalmistaja, joka valmistaa yli 40 000 allasta vuodessa.

Jacuzzi®-ulkoporealtaat ovat ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja ja aina kylpyvalmiita ilman veden vaivalloista lämmitysprosessia. Jacuzzin® ulkoporealtaat ovat asennettavissa lähes millaiseen tilaan tai pihaan tahansa. Laadukaat Jacuzzin® ulkoporealtaat ovat tyylikkäästi muotoiltuja ulkoporealtaita, jotka omaavat mahtavat hierontaominaisuudet ja tasokkaat varusteet.  Jacuzzin® yli 250 patenttia takaavat altaan toimivuuden sekä terveysvaikutukset. Jacuzzin® ulkoporeammeet ovat suunniteltuja kestämään aikaa ja kulutusta.

Jacuzzin® USA-ulkoporeallasmallisto

USA-mallisto tarjoaa amerikkalaista luksusta ja nautintoa, tyylistä tinkimättä. USA-mallisto on jaoteltu J-200, J-300, J-400 ja J-500 -sarjoihin. J-200 malliston hinnat ovat 7990-10490€. J-300 malliston hinnat ovat 11590–16 900€, J-400 malliston hinnat 16 900–24 900€ ja J-500 malliston hinnat 28 900€.

Jacuzzi® Italia-mallisto

Italiassa suunniteltu ja valmistettu ulkoporeallas edustaa alkuperäistä, kaunista italialaista designia, joka soveltuu vaativimpiinkin sisustus- tai piharatkaisuihin. Jacuzzin® Italia-malliston porealtaat tunnetaan kansainvälisesti loppuun saakka viimeistellystä ja upeasta muotoilusta ja kehittyneistä hierontaominaisuuksista. Tyylikkäiden ja laadukkaiden porealtaiden takaa löytyvät kuuluisat italialaiset arkkitehdit ja suunnittelijat.

Ulkoporealtaan käyttöönotto ja ylläpito on vaivonta. Vesi lisätään altaaseen esim. puutarhaletkulla, asetataan virtajohto seinään ja valitaan veden lämpötila. Veden puhtautta ylläpidetään hoitoaineiden avulla, jotka lisätään altaaseen kerran viikossa. Veden vaihto 4-6kk välein.

Ilmainen toimitus

Ulkoporealtaan toimittaa kuljetusliikkeemme, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään. Altaat toimitetaan kuorma-autolla, jonka nostettavalla perälaudalla on helppo laskea allas suoraan maahan. Ulkoporeallas tulee trukkilavan päällä pystyasennossa. Tarvittaessa kysy tarkemmat tiedot asiantuntevalta myyjältämme. Painonsa ja kokonsa vuoksi kuorma-autot eivät pysty toimittamaan tilauksia osoitteisiin, joihin pitää kulkea esimerkiksi lautalla tai veneellä (esimerkiksi Ahvenanmaa). Ilmoitamme aina mahdollisista toimitusrajoitteista asiakkaalle ennen tilauksen lähettämistä.

Ulkoporeallas tarjoaa huolettomia kylpynautintoja vuoden jokaisena päivänä!

Kokoluokka

Kolmesta yhdeksään henkilöä.

Valmistusmaa

USA-sarjan valmistusmaa on Yhdysvallat ja Italia-sarja valmistetaan italiassa.