Garden Lights -ulkovalaisimet

Garde Lights – helposti, nopeasti ja turvallisesti!

Garden Lights ulkovalaisimilla teet tunnelmallisen valaistuksen puutarhaan, terassille ja mökille.

Kaipaako pihasi valoa, mutta jo ajatuskin syvän ojan kaivamisesta pihan poikki maakaapelia varten puistattaa ja sähköasentajan laskun suuruus hirvittää? Garden Lights ulkovalaisimet ovat ongelman ratkaisu!

Garden Lights valaisimet toimivat 12 voltin turvajännitteellä, joten ne voi asentaa ja kytkeä itse. Sähköasentajaa tai erikoistyökaluja ei tarvita, eikä myöskään syvää ojaa maakaapelille. Valaisimet liitetään helposti pikaliittimillä kaapeleihin, jotka peitetään pintamaan, kuorikatteen tai koristekivien alle, johtoja tarvitse erikseen suojata.

Pihan valaistuksen voi valita noin 50 valaisimen valikoimasta joita kaikkia voit yhdistää samaan muuntajaan. Valaistusta voi ohjata kätevästi kaukosäätimellä, liiketunnistimella tai hämäräkytkimellä, joka sytyttää ja sammuttaa valot automaattisesti hämärän mukaan. 

Garden Lights valaisimet voi liittää myös 12 voltin aurinkopaneelijärjestelmään. Silloin muuntajaa ei tarvita, vaan pääkaapeli liitetään suoraan akulta tulevaan johtoon ja valaisimet liitetään pääkaapeliin.

 

Järjestelmän valinta on helppoa:

1. Valitse sopivat valaisimet valaistavan kohteen mukaan

Valitse haluamasi valaisimet laajasta valikoimastamme. Voit valita niin monta valaisinta kuin haluat noin 50 tunnelma-, terassi- ja puutarhavalaisimen valikoimasta ja yhdistää vapaasti kaikkia keskenään samaan muuntajaan. 

Pollarivalaisimilla voit valaista kulkuväyliä ja pihan reunusta. Kohdevaloilla korostaa pensaita, puita tai patsaita. Seinävalaisimilla teet kauniin valaistuksen vaikkapa grillikatokseen, huvimajaan tai mökin terassille. Upotettavat terassivaloilla saat hienostuneen valaistuksen terassille, patiolle tai portaikkoon. Smooz -tunnelmavalaisimien väriä voit vaihtaa fiiliksen ja vuodenajan mukaan, niillä teet maagisen tunnelmavalaistuksen esimerkiksi lasitetulle terassille, pihan koristekivikkoon tai vaikka lastenhuoneeseen.

2. Valitse sopiva muuntaja

Valitse riittävän tehokas muuntaja valaisimien yhteenlasketun tehon perusteella. Valitse reilusti tehokkaampi muuntaja, jotta järjestelmää voi myöhemmin laajentaa. Vaihtoehtoina ovat 21 W, 60 W ja 150 W muuntajat. Yhdellä muuntajalla voi tehdä pisimmillään jopa 80 metriä pitkän kaapeloinnin

3. Valitse liitäntäkaapelit

Valitse järjestelmään riittävät kaapelit muuntajan ja valaisimien välille. Järjestelmään kuuluu erilaisia pää- ja jatkokaapeleita sekä kaapelijakaja, joita yhdistelemällä voit tehdä kaapeloinnin kaikille valoille.

 

Katso asennusvideo

Instagram Garden Light Ulkovalaisimet