Firehut – ulkotakka, grilli ja savustin

FIREHUT™ on moderni ulkotulisija, jossa voit polttaa puuklapeja tai brikettejä, ja nauttia tulen luomasta tunnelmasta sekä lämmöstä.

FIREHUT -ulkotakkaan suunnitellut lisävarusteet mahdollistavat tulisijan käyttämisen myös grillinä sekä savustimena. Runko on valmistettu 3mm ja 6mm säänkestävästä Corten teräksestä, joka patinoituu ja muodostaa hienon oranssiruskean ruosteisen pinnan. Pinta ei tarvitse maalausta, vaan se suojaa itse itsensä. Jokainen FIREHUT tulisija saa siis oman uniikin pinnan. Muut osat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tuote on vankkatekoinen ja se kestää Suomen ankarat talvet ulkonakin. FIREHUT -tuote on täysin kotimainen.

4 syytä valita FIREHUT

1. Muotoilu
Ainutlaatuinen, Lapin kodan muotoilusta inspiroitunut tulisija lumoaa katsojansa. Tuli näyttää erittäin elävältä korkean sekä tumma taustaisen tulipesän vuoksi.

2. Turvallinen hankinta
FIREHUT-ulkotakka on erittäin vankkarakenteinen ja kestävä. Suojaisa tulipesä on turvallinen ja suojassa tuulelta.
Mukana toimitetaan myös kipinäsuoja tulipesän etureunaan sekä helposti tyhjennettävä ja iso, ruostumatonta terästä oleva tuhkalaatikko.

3. Monikäyttöisyys
Et tarvitse kolmea eri laitetta – FIREHUT ulkotakkaan suunnitellut lisävarusteet mahdollistavat tulisijan käyttämisen myös grillinä sekä savustimena. Saatavilla valikoima myös muita lisävarusteita, kuten loimulaudat, jotka laajentavat tulisijan ominaisuuksia entisestään.

4. Ekologinen valinta
Tuote on erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Cor-Ten teräs ei tarvitse maalausta. Tuotteen runko on helppo kasata mukana tulevien kuvallisten ohjeiden mukaan. Tuote toimitetaan pakattuna puulavalle, maksimoiden kuljetuksen ekologisuuden.

Toimitussisältö

Runko ja kipinäsuoja (Cor-Ten teräs 3 mm), arina (Cor-Ten teräs 6 mm), tuhkalaatikko (harjattu ruostumaton teräs), sadehattu (harjattu ruostumaton teräs).

Tuotteen mitat koottuna

Leveys: 74cm (alhaalta), syvyys: 76cm (alhaalta), korkeus: 141cm, paino: 64kg.

Toimitus

Puulavalla 80cm x 60cm x 150cm.

Lisävaruste: grillaussarja

Grilliritilä, ritilätyökalu/hiilikoukku ja suojakäsineet.

Lisavaruste: savustussarja

Lämmönjako pelti, brikettikori, vesiastia, ripustuskoukut lihalle tai kalalle ja savustimen luukku kiristys salvoilla sekä lämpömittarilla.

Muut lisavarusteet

Brikettikori, loimulaudat, klapiarina.

Huomioitavaa

Sijoitettava palamattomalle alustalle. Tuotteen runko on esikäsitelty jotta patinoituminen alkaa niin pian kuin mahdollista, sen altistuttua kosteille olosuhteille. Patinoitunut pinta muodostuu ensimmäisten käyttö viikkojen aikana ja sen sävyyn vaikuttaa mm. ilmasto-olosuhteet. Pinta on aluksi oranssinkeltainen ja se muuttuu ajankuluessa tummanruskeaksi.

Alk. 890€.