Kevätmessut 2014, mallipiha

OmaPiha14

ViihtyisäPiha esitteli Helsingin Kevätmessuilla vuonna 2014 helppohoitoisen mökkipihan. Pihan suunnittelu lähti liikkeelle design terassista. Lämpöpuisella terassilla esiteltiin Marateqin MAQ terassitakka ja Valugrillin Taiga terassigrilli. Terassia valaisi ja rajasi kauniisti KaVa tuotteen lasikaide. Terassin ruokailutilana esiteltiin Olotar Lumo, joka oli sisustettu viihtyisäksi MAQ biotakalla ja Olotar kalusteilla.

Toteutetun mallipihan kulkuväylissä oli käytetty puuta ja kiveä. Huvipuun Viola huvimajan edustalle oli laatoitettu patio Majakiven Intian tumma kalkkikivellä. Kulkuväylän reunaan oli sijoitettu massiivinen Kivipenkki. Pihan varastointitarve oli ratkaistu Kuhmon Puupalvelun Kätkölä -varastolla. Vehreyttä pihaan tuotiin ekologisella Suomen Kunttapihan kuntalla. Kuntan rajauksissa oli käytetty järeää Ismon Hirsityön Piha-Pitkosta ja Juppi-Laiturin Rajakki-aitaa.

Näyttävinä istutusaltaina esiteltiin Majakiven japanilainen puutarha ja Kiviriihen Rakka-kivestä ladottu alue. Istutuksiin oli käytetty helppohoitoisia havuja ja kesäkukkia. Alueet valaistiin Stoneface virranjako- ja valaisintolpilla. Pihasuunnittelu- ja viherrakentamispalvelua pihalla edusti Viherrakennus Acinos Oy.

Tässä pihassa kesästä voi nauttia ilman vaivaa!

Kohteen tiedot

Piha oli esillä Helsingin Kevätmessuilla 3.-6.4.2014
Suunnittelu: ViihtyisäPiha tiimi
Toteutus: ViihtyisäPiha yritysverkosto
Lisätietoja kohteesta: info@viihtyisapiha.fi