Suomen ViihtyisäPiha Oy

Suomen ViihtyisäPiha Oy ylläpitää viihtyisapiha.fi verkkopalvelua, jossa kotimaiset piha-alan yritykset markkinoivat ja myyvät tuotteitaan sekä palvelujaan. Yhteismarkkinoinnilla pyrimme edistämään suomalaisten tuotteiden ja palvelujen suunnittelua ja käyttöä.

Olemme tutustuneet jokaiseen kauttamme myytävään tuotteeseen ja palveluun ja uskallamme suositella niitä. Tuotteiden ja palveluiden laadusta, toimituksista ja reklamaatioista vastaavat kuitenkin palveluamme käyttävät yritykset suoraan kuluttaja-asiakkaalle. Jokainen palvelussamme oleva yksittäinen yritys on sitoutunut noudattamaan kuluttajasuojalakia ja toimimaan sen ehtojen mukaisesti. Jos kuitenkaan et ole tyytyväinen saamaasi tuotteeseen tai palveluun, kerro siitä myös meille palautelomakkeella.

 

Yksityis- ja yritysasiakkaiden asiakaspalvelu

ViihtyisäPihan asiakaspalvelu auttaa sinua kaikissa verkkokauppaamme ja sivustoamme koskevissa asioissa. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella.

Puhelin: 0400 178 900
Sähköposti: asiakaspalvelu@viihtyisapiha.fi

Palvelemme arkisin kello 9.00-16.00.

 

Postiosoite

Oravisalontie 1150, 82310 Oravisalo (Rääkkylä)

Osoitteessa toimii toimisto. Meillä ei ole myymälää tai esittelypihaa.

 

Laskutusosoite

Sähköpostilaskut: laskutus@viihtyisapiha.fi

Paperilaskut: Suomen ViihtyisäPiha Oy, Oravisalontie 1150, 82310 Oravisalo

Y-tunnus: 2586946-6

 

Palaute- ja yhteydenottolomake

Tällä lomakkeella voit lähettää palautetta tai pyytää meitä ottamaan sinuun yhteyttä. Mikäli haluat että palautteeseesi vastataan, ole hyvä ja jätä yhteystietosi.

 

Olemme somessa!

pinterest v insta face

 

Verkkokauppainfo

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme!