Rakennetaan yhdessä – ViihtyisäPiha

Suomen ViihtyisäPiha Oy ylläpitää viihtyisapiha.fi verkkopalvelua, jossa kotimaiset piha-alan yritykset markkinoivat ja myyvät tuotteitaan sekä palvelujaan. Yhteismarkkinoinnilla pyrimme edistämään suomalaisten tuotteiden ja palvelujen suunnittelua ja käyttöä.

Olemme tutustuneet jokaiseen kauttamme markkinoitavaan tuotteeseen ja palveluun ja uskallamme suositella niitä. Tuotteiden ja palveluiden laadusta, toimituksista ja reklamaatioista vastaavat kuitenkin palveluamme käyttävät yritykset suoraan kuluttaja-asiakkaalle. Jokainen palvelussamme oleva yksittäinen yritys on sitoutunut noudattamaan kuluttajasuojalakia ja toimimaan sen ehtojen mukaisesti. Jos kuitenkaan et ole tyytyväinen saamaasi tuotteeseen tai palveluun, kerro siitä myös meille palautelomakkeella.


Yksityis- ja yritysasiakkaiden asiakaspalvelu

ViihtyisäPihan asiakaspalvelu auttaa sinua kaikissa sivustoamme koskevissa asioissa. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella.

Puhelin: 0400 178 900
Sähköposti: asiakaspalvelu@viihtyisapiha.fi

Palvelemme arkisin kello 9.-16.


Palaute- ja yhteydenottolomake

Tällä lomakkeella voit lähettää palautetta tai pyytää meitä ottamaan sinuun yhteyttä. Mikäli haluat että palautteeseesi vastataan, ole hyvä ja jätä yhteystietosi.


Olemme somessa!

pinterest v insta face

 


Yhteystiedot

Suomen ViihtyisäPiha Oy
y: 2586946-6
info@viihtyisapiha.fi
p. +358 400 178 900
Postiosoite: Oravisalontie 1150, 82310 Oravisalo
Huom. osoitteessa ei ole myymälää tai näyttelytilaa.

Laskutustiedot
Paperilaskut sähköpostitse:
laskutus@viihtyisapiha.fi

Paperilaskut postitse: 
Suomen ViihtyisäPiha Oy
Oravisalontie 1150, 82310 Oravisalo