Pro Patio Oy

Pro Patio Oy on Suomen johtava ulkoporealtaiden myyjä. Olemme toimittaneet porealtaita ympäri Suomen jo yli kymmenen vuoden ajan. Edustamme maailman suurimman poreallasvalmistajan, legendaarisen Jacuzzin® sekä Euroopan johtavan valmistajan Welliksen tuotteita, unohtamatta Poreisiin allasmallistoa. Valikoimassamme löytyvät myös tilavat ja tyylikkäät ruotsalaiset Skargards-kylpytynnyrit ja Skandinavian ilmastoon suunnitellut kestävät Luxe Pools uima-altaat.

Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti myös Sinun käyttöön sopiva allas; ulko-, sisäpore-, uima-allas tai kylpytynnyri!

Myymälässämme Vantaan Petikossa on näytillä parikymmentä ulkoporeallasmallia. Suuri allasvarastomme mahdollistaa ulkoporealtaiden nopeat toimitukset asiakkaille.

Ylläpidämme myös allastarvike.fi-verkkokauppaa, josta löytyy allastarvikkeet, hoitoaineet sekä huoltopalvelut kaikille poreallasmerkeille ja -malleille.

Yrityksen tuotteet ja palvelut:

 • Skargards kylpytynnyri Skargards kylpytynnyrit

  Tyylikkäät ja tilavat Skargards-kylpytynnyrit valmistetaan Vänern-järven rannalla Åmålissa, Ruotsissa. Read More →

  Skargards kylpytynnyrit
 • Poreisiin Crossover ulkoporeallas Poreisiin ulkoporealtaat

  Pro Pation oman Poreisiin-malliston ulkoporealtaat ovat laadukkaita, helppoja perusaltaita. Read More →

  Poreisiin ulkoporealtaat
 • Jacuzzi J375 Jacuzzi® J-375 ulkoporeallas

  Jacuzzi® on maailman suurin ja alkuperäinen ulkoporeallasvalmistaja, joka valmistaa yli 40.000 allasta vuodessa. Jacuzzi® J-375 on Jacuzzin uudistuneen 300 mallisarjan suurikokoisin allasmalli. Read More →

  Jacuzzi® J-375 ulkoporeallas
 • Wellis Everest ulkoporeallas Wellis EveRest -ulkoporeallas

  Wellis on Euroopan suurin ulkoporeallasvalmistaja ja Wellis EveRest yrityksen lippulaivamalli. Wellis EveRest -ulkoporealtaassa on kaksi makuupaikkaa ja kolme istumapaikkaa. Read More →

  Wellis EveRest -ulkoporeallas