Haaveiletko viihtyisästä pihasta?

Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä ViihtyisäPiha on koonnut piha- ja ympäristöalan toimijoita sivustolleen, jotta sinä voisit löytää pihahaaveillesi tuotteet ja tekijät.

Parhaatkin tuotteet vaativat toimiakseen hyvän suunnittelun ja asennuksen. Alueesi suunnittelu- ja asennuspalvelun tarjoajat löydät kätevästi palvelustamme. Tuotteet on helppo ostaa kauppapaikkamme välityksellä. Kauttamme voit hankkia räätälöityjä tilaustuotteita tai ostaa kätevästi verkkokaupan valmisratkaisuja. ViihtyisäPihan kauppapaikassa asioit suoraan tuotteen valmistajan tai maahantuojan kanssa, ilman välikäsiä. Suurin osa kauppapaikan tuotteista on suomalaista suunnittelua ja valmistusta, valikoimaa täydentävät myös laadukkaat ulkomaiset tuotteet.

Sivustoltamme löydät seuraavien yrityksien tuotteita ja palveluita

GreenHouseEffect, Huvipuu, Ikitaito, Ismon Hirsityö, Jumatuonti, Juppi-Laituri, Juuan Dolomittikalkki, KaVa Tuote, KiviHerttua, Kiviriihi, Maisemasuunnittelu ForSeasons, Majakivi, Marateq, Olotar, Pihatyö Nuutinen, Pla.net, ProPatio, Remoy, Rudus, Sinfonia Laiturit, Suomen Kunttapiha, Suomen Ympäristörakenne, Viherrakennus Acinos, Valugrilli, Viinijärven Kivi.