Asiakaspalvelu

ViihtyisäPihan asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään kaikissa verkkokauppaamme ja sivustoamme koskevissa asioissa. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse, sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä
Suomen ViihtyisäPiha Oy
Oravisalontie 1150, 82310 Oravisalo
Puhelin: 0400 178 900 (avoinna arkisin klo 9.00-16.00)
Sähköposti: asiakaspalvelu@viihtyisapiha.fi

Palaute- ja yhteydenottolomake
Tällä lomakkeella voit lähettää palautetta tai pyytää meitä ottamaan sinuun yhteyttä. Mikäli haluat että palautteeseesi vastataan, ole hyvä ja jätä yhteystietosi.


Lähetä

 

.

 

Olemme somessa!

pinterest v insta face

 

Tietoa meistä

Suomen ViihtyisäPiha Oy ylläpitää viihtyisapiha.fi nettipalvelua. Nettipalvelussamme yritykset voivat markkinoida ja myydä tuotteitaan sekä palvelujaan. Pyrimme edistämään suomalaisten tuotteiden ja palvelujen suunnittelua ja käyttöä. Olemme etukäteen tutustuneet jokaiseen kauttamme myytävään tuotteeseen ja palveluun ja uskallamme suositella niitä. Tuotteidensa ja palveluidensa laadusta, toimituksista ja reklamaatioista vastaavat palveluamme käyttävät yritykset suoraan kuluttaja-asiakkaalle. Jokainen palvelussamme oleva yksittäinen yritys on sitoutunut noudattamaan kuluttajasuojalakia ja toimimaan sen ehtojen mukaisesti. Jos kuitenkaan et ole tyytyväinen saamaasi tuotteeseen tai palveluun, kerro siitä myös meille palautelomakkeella.

 

Verkkokauppainfo

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme!